Over Wendy

Creatief, persoonlijk en open; zo zou ik Bikker omschrijven. Of het nu gaat om een kleine of grote opdracht: ieder project wordt als een afzonderlijk nieuw project gezien, dat onverdeelde aandacht verdient. We letten erop dat we daarin echt aansluiten bij de klant, zowel in het ontwerp als in het proces. De creativiteit zie ik terug in verrassende ontwerpen die toch passen bij wat de klant wil. We dagen elkaar uit daarin nog net even verder te denken. Collega’s kijken veel met elkaar mee om zo samen tot een nog beter resultaat te komen. Dat gaat als vanzelf, want de sfeer op kantoor is heel laagdrempelig.

Na een parttime periode in de eerste helft van 2022 ben ik bij Bikker blijven werken. Het is een mooie manier om naast mijn studie ervaring op te doen. Mijn taak is vooral bestaande situaties in te meten en te tekenen, zodat één van de architecten van daaruit aan de slag kan met een ontwerp. Andersom teken ik soms ook juist de ontwerpen van een collega uit in 3D zodat deze aan de klant kunnen worden voorgelegd.

Leuk aan mijn werk bij Bikker vind ik dat het heel afwisselend is. Doordat we in een open kantoortuin werken, krijg ik veel mee van waar de ontwerpers en projectleiders mee bezig zijn, waar ze tegenaan lopen en hoe ze dat oplossen. Ontzettend leerzaam! Ook ga ik af en toe mee naar klanten. Het is leuk om zo een inkijkje te krijgen in het verhaal van opdrachtgevers en wat zij graag willen.

Ons team

Vragen? Bel 0184 - 66 12 38

Bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur