Over John

Leuke projecten en een fijne werksfeer: dat kenmerkt Bikker voor mij. Mooi aan dit werk vind ik dat ik mijn vrijheid en creativiteit erin kwijt kan. Natuurlijk is het belang van de klant het uitgangspunt. Maar zelfs wanneer zij heel goed weten wat ze willen, zet ik er altijd een alternatief tegenover dat naar mijn idee nog beter is. Ik vind het leuk de klant te verrassen met mijn creativiteit en zo op andere ideeën te brengen. Dat moet denk ik ook onze toegevoegde waarde zijn.

Als architect zit ik veel achter de tekentafel, maar regelmatig ga ik ook bij projecten langs om de situatie op te nemen of me nog beter in te kunnen leven. Leuk aan dit vak is dat je overal wat van moet weten. Zo ben ik de ene dag bezig met een monumentaal pand waar zorgunits in moeten komen en schaaf ik volgende dag verder aan nieuwbouwplannen voor een huisartsenpraktijk met woonappartementen erboven. Elk project brengt een eigen wereld met zich mee aan regelgeving en praktische overwegingen waar je rekening mee met houden.

Sleutel van ons succes is goede samenwerking. Dat zie je terug doordat we continu afstemmen met de klant en daar de goede vragen stellen. Voor hen is zo’n project ‘once in a lifetime’, dus hebben ze ons nodig om hen mee te nemen in het proces. Tegelijk hebben wij de input van de klant nodig om een ontwerp te kunnen maken dat echt aansluit bij hun verwachtingen. Ook intern is de samenwerking waardevol. We zijn als team heel veelvuldig; als ik iets niet weet, weet een ander het wel. Samen komen we altijd tot een oplossing.

Ons team

Vragen? Bel 0184 - 66 12 38

Bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur