Over ons

Sinds 1983 werkt ons architectenbureau met passie en aandacht aan elk bouwproject dat aan ons wordt toevertrouwd. Wat begon op een zolderkamertje, groeide uit tot een krachtig, bevlogen architectenbureau met jarenlange ervaring.

Van toen naar nu

Bikker vindt zijn oorsprong in Groot-Ammers, waar oprichter Bert Bikker op een zolderkamer begon. Al snel groeide het bedrijf en verhuisden we naar een kantoor met meer ruimte voor personeel en verdere groei. Eind 2017 nam Josia Bikker, zoon van Bert, het bedrijf over en trokken we in ons huidige kantoor: een eigenhandig verbouwd pand in de vestingstad Nieuwpoort. Met een gedreven en creatief team buigen we ons hier over uitdagende ontwerpvraagstukken. In het begeleiden van (ver)bouwprojecten zijn we van begin tot eind betrokken. Ben jij als klant enthousiast over het ontwerp en proces? Dan zijn wij tevreden.

Team Bikker architecten
Het team van ons architectenbureau (Wendy, Martijn, Harmen, Josia, Heidi, John en Bert v.l.n.r.)

Ons team

Ons team bestaat uit zeven specialisten, elk een onmisbare schakel in het geheel. Alle disciplines voor het ontwerp- en bouwproces hebben wij in huis. We werken, sparren en creëren samen en komen zo tot een creatief en doordacht eindresultaat.

Begane grond architectenbureau Bikker uit Nieuwpoort
Ons kantoor in Nieuwpoort

Vacature juni 2024

Sinds eind juni 2024 is ons architectenbureau op zoek naar versterking. We zoeken een ervaren bouwkundig tekenaar / projectleider die het leuk vindt om ons team te komen versterken. Lees meer hierover op onze vacaturepagina.

Jouw bouwproject

Ons architectenbureau gidst je op de weg, jouw wensen geven richting. We begeleiden (ver)bouwprojecten en vertalen jouw wensen naar een sterk ontwerp. Een volledige uitwerking van jouw plannen, overzicht over het proces en begeleiding bij het maken van keuzes; wij nemen graag het voortouw. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Publicaties

Vragen? Bel 0184 - 66 12 38

Bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur