Nieuws

 1. Oplevering ‘Meelfabriek’ Ameide

  In Ameide is de bouw van elf bijzondere woningen opgeleverd. Het betreft zes herenhuizen en vijf rijwoningen. De woningen kennen een hoog detail- en afwerkingsniveau. Ook zijn ze bijzonder duurzaam ontworpen en gebouwd.

 2. Entreegebouw molen Kinderdijk

  Voor Stichting Werelderfgoed Kinderdijk hebben we een nieuw entreegebouw ontworpen bij museummolen Nederwaard. De molen heeft een bescherming als rijksmonument. Daarnaast heeft het hele gebied bescherming als Werelderfgoed van Unesco.

 3. Oplevering gezondheidscentrum

  Na een lange periode van voorbereiding en bouwen is het gezondheidscentrum in Noordeloos opgeleverd. Het project werd in CPO ontwikkeld (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap).

 4. Ingebruikname Stadhuis

  Na een lange periode van ontwerpen en renoveren, is het rijksmonumentale stadhuis in Nieuwpoort gereed. Inmiddels is het eerste huwelijk gesloten in het vernieuwde, duurzame stadhuis.

 5. Sportschool Groot-Ammers

  Ruim 30 jaar geleden ontwierp ons architectenbureau een multifunctioneel gebouw in Groot-Ammers. Naast functies zoals winkels, kantoren en appartementen maakten we er recent een sportschool van.

 6. Herbestemming rijksmonument

  In Moordrecht staat een voormalig gemeentehuis aan de Dorpsstraat. Het pand heeft een beschermde status als rijksmonument. Ons architectenbureau heeft opdracht gekregen om drie woningen in het pand te creƫren. Het pand is gebouwd in het tweede kwart van de 19e eeuw.

 7. Gezondheidscentrum Noordeloos

  In Noordeloos is de eerste paal geschroefd van het nieuw te bouwen gezondheidscentrum. Op de eerste verdieping van het gezondheidscentrum zullen drie appartementen gerealiseerd worden. De gebruikers en bewoners van het nieuwe pand zijn betrokken geweest bij het hele proces.

 8. Opdracht advies uitkoopregeling

  In 2017 is er een landelijke regeling in werking getreden voor het uitkopen van woningen onder hoogspanningsleidingen. De gemeente Molenlanden koopt onder deze regeling woningen aan die vervolgens gesloopt worden. Als architectenbureau adviseren we de gemeente bij dit proces.

 9. Oplevering van Montapacking

  In 2018 woedde er een brand in de hoofdvestiging van Montapacking. Al snel ontstond het voornemen om een nieuwe vestiging terug te bouwen op dezelfde locatie. Recent is de bouw van het nieuwe kantoor met aangebouwd distributiecentrum afgerond.