Verbouwing boerderij

Bij de verbouwing van deze boerderij is er één nieuw geheel ontworpen. In het ontwerp is de binnen- en buitenkant volledig vernieuwd. Door deze verbouwing ontstond de gewenste uitstraling, ruimte, luxe en comfort.

Aan de buitenzijde is de verbouwing van de boerderij uitgevoerd met nieuwe kozijnen en een rieten dak. De voorgevel van de boerderij is volledig vervangen door een gevel met een meer passende gevelindeling.

Verbouwing boerderij
Verbouwing boerderij

Voormalige stal van de boerderij

Halverwege de voormalige stal is een grote glazen pui geplaatst. Deze staat over de gehele gevelhoogte. Deze wijzigingen geven de boerderij haar nieuwe karakter. Dit past goed bij de landelijke omgeving waarin ze gebouwd is.

Situatie voor de verbouwing
Situatie voor de verbouwing

Oude gebinten bij de verbouwing van de boerderij

Ook binnen is het verbouwen van de boerderij grondig aangepakt. De grote glazen pui sluit binnen aan op een ruime vide. De vide en de trapruimte zorgen ervoor dat boven en beneden als één geheel ervaren worden. Dit komt doordat de voormalige stal als één ruimte ontworpen is. Ook is er hierdoor vanaf de begane grond zicht op de houten spanten van het dak. Daarnaast zijn in alle ruimtes de oude gebinten en spanten hersteld en bewaard gebleven.

Zijgevel na verbouwing boerderij
Zijgevel na het verbouwen van de boerderij

Zie ook andere boerderijen die ons architectenbureau heeft ontworpen.

Vragen? Bel 0184 - 66 12 38

Bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur