Nieuwbouw jaren ’30 woning

In een stijl die refereert aan de jaren '30 hebben we een luxe vrijstaande woning ontworpen. De statige woning met opvallende entreepartij omvat veel ruimte. De indeling is hierbij aangepast naar de behoefte van de opdrachtgever.

Een woning in de architectuurstijl van de jaren ’30 is herkenbaar aan een aantal bekende elementen. Zo worden vaak grote volumes toegepast en worden de daken voorzien van grote overstekken. Licht en ruimte staan centraal bij een jaren ’30 woning. In het metselwerk van de gevels zijn veel details toegepast. Dit werd ook veel gedaan in deze vroegere bouwperiode. De voorkant van de woning is voorzien van een erker. Hiervoor is een ronde vorm gekozen. Dit sluit aan op het ronde dakkapel op de zolder en de ronding in de weg die voor de woning ligt. Ook zijn de ronde vormen een mooi contrast met de rechthoekige, kloeke vormen die het huis heeft.

Straatbeeld van de jaren '30 woning
Straatbeeld van de jaren ’30 woning

Woonwijk met jaren ’30 woningen

De woning is gelegen in een woonwijk met meerdere jaren ’30 woningen. De entourage creëert een laan waaraan de woning mooi tot zijn recht komt. Tijdens het ontwerpproces hebben we de tuin, de garage en het volledige terrein mee-ontworpen in stijl van de jaren ’30 woning. Zo ontstaat er één mooi geheel wat elkaar versterkt en ondersteunt qua beeld en in het gebruik.

Jaren 30 woning entree
Entree van de jaren ’30 woning
Straatbeeld jaren 30 woning nieuwbouw
Straatbeeld nieuwbouw jaren ’30 woning

Vragen? Bel 0184 - 66 12 38

Bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur