Leckstaete Ameide

In Ameide is een door ons ontworpen appartementencomplex gerealiseerd. Het complex omvat zeven exclusieve appartementen en is gelegen aan de Lekdijk aan de noordzijde van Ameide.

Ieder appartement van het appartementencomplex Leckstaete in Ameide heeft een mooi uitzicht over de rivier de Lek. Het door ons ontworpen gebouw is uit vier bouwlagen opgebouwd. De onderste bouwlaag bevindt zich onder het niveau van de dijk. Hierdoor is er een laag die kan worden gebruikt voor bergruimtes. Er is in die bouwlaag ook een parkeerkelder voor de bewoners. De appartementen zijn verdeeld over de hogere bouwlagen. Daarom bevinden deze lagen zich op dijkniveau en de twee verdiepingen daarboven.

Appartementen ameide lekdijk
Appartementencomplex aan de Lekdijk in Ameide

Penthouse

Op de tweede verdieping van het gebouw bevindt zich een penthouse. Deze neemt de gehele bouwlaag in beslag. Daardoor is het een schitterende wooneenheid geworden. Er was erg veel interesse in de overige appartementen. Dit kwam onder meer door de unieke ligging aan de Lek. Ook de hoogwaardige afwerking van het gebouw speelt een grote rol.

Voorgevel appartementen ameide
Voorgevel van het appartementencomplex

Beschermd stadsgezicht

De appartementen zijn gebouwd in het gedeelte van Ameide dat gemarkeerd is als beschermd stadsgezicht. Deze bescherming van het stadsgezicht is in 1992 reeds aangebracht. Het doel is om het unieke straatbeeld in het oude centrum van Ameide te waarborgen. Ons ontwerp verwijst naar dit historische beeld. Hierdoor is er ook een link naar de vele historische panden die in de nabije omgeving gebouwd zijn. Het ontwerp is tot stand gekomen in nauwe afstemming met de lokale welstand- en monumentencommissie. Achter de gevarieerde gevels van het appartementencomplex bevinden zich moderne, duurzame appartementen. Dezen zijn van alle gemakken voorzien.

Appartementen dijk ameide
Appartementen aan de Lekdijk in Ameide
Uitzicht ameide lekdijk appartementen
Uitzicht op de rivier de Lek

Vragen? Bel 0184 - 66 12 38

Bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur