Appartementen Groot-Ammers

De in Groot-Ammers gerealiseerde appartementencomplexen geven een vernieuwende invulling aan het centrum, zonder de historie uit het oog te verliezen.

In totaal zijn er 17 appartementen gerealiseerd in ‘De Pastorij’ en ‘De Bakkerstaete’. De woningen en één appartement zijn voorzien van een garage. De overige appartementen hebben een carport of parkeerplaats naar keuze tot hun beschikking en toegang tot een eigen berging.

Appartementen Groot-Ammers
Appartementen Groot-Ammers

Oude tijden herleven

De appartementencomplexen zijn van alle moderne gemakken voorzien, maar het ontwerp is gebaseerd op de historie van de locatie. Het gevelbeeld van ‘De Pastorij’ is bijvoorbeeld afgeleid van oude pastorie uit 1826. Door dit oude beeld op vernieuwde wijze in het ontwerp te verwerken krijgt de locatie een duurzame herbestemming. Verder zijn er veel klassieke elementen terug te vinden in het gehele project, in een modern jasje gestoken.

Entree van één van de appartementengebouwen
Entree van één van de appartementengebouwen

Appartementen in Groot-Ammers

Het ontwerp van de panden sluit qua schaal, stijl en uitstraling perfect aan op het centrum van Groot-Ammers. Het plan biedt een passende invulling aan dit deel van het dorp, de appartementen zijn allen op de straat georiënteerd en bieden veel ruimte en licht. ‘De Pastorij’ bestaat uit twee losstaande panden die verbonden zijn met een luchtbrug. Zo wordt de toegang tot de bovenste woningen efficiënt gecombineerd.

Vragen? Bel 0184 - 66 12 38

Bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur