Bouwen schuurwoningen gestart

In Vlist is gestart met de bouw van twee schuurwoningen. De woningen zijn onderdeel van de herontwikkeling van een voormalig bedrijfsterrein. Deze schuurwoningen worden gebouwd in opdracht van familieleden. Daardoor kan er nu en in de toekomst naar elkaar omgekeken worden.

Eerste paal schuurwoning

Midden in een prachtig polderlandschap ligt het plaatsje Vlist. Dit polderlandschap wordt door bezoekers en bewoners op een unieke manier ervaren. Het gevolg hiervan is dat de schuurwoningen in Vlist op een unieke locatie staan. Na het bouwen van de woningen  staan dezen letterlijk aan de rand van de polder. Zodoende kijken ze hier mooi op uit. We hebben voor het ontwerp gekozen voor een eigentijdse uitstraling. Daardoor ontstaat een ontwerp dat goed past bij het ruime, omliggende polderlandschap.

Schuurwoningen Vlist
Bouwfoto

Schuurwoningen bouwen

De term ‘schuurwoningen’ is een omschrijving die we in de architectuur gebruiken. Dat heeft te maken met een aantal kenmerkende eigenschappen. Daarom heeft een schuurwoning een eenvoudige en sobere vorm. Die vorm is afgeleid van een schuurvorm.

De noklijnen zijn parallel aan de verkaveling van het landschap geplaatst. Zodoende bewaken we het doorzicht op het achterliggende landschap. De gevels zijn ontworpen met veel glas. Hierdoor komt veel licht binnen. Er zijn ook donkere en terughoudende kleuren. Alles is erop gericht om ruime woningen te kunnen bouwen. Deze woningen hebben daarom een eigentijdse uitstraling. Deze uitstraling past in het landschap.

Eerste paal schuurwoning
Eerste paal schuurwoning
Schuurwoning Vlist
Impressie 2e woning

Naast het bouwen van twee schuurwoningen staan er ook enkele kavels in de verkoop. Dezen kunnen benut worden voor de herontwikkeling van de rest van het voormalige bedrijfsterrein.

Vragen? Bel 0184 - 66 12 38

Bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur