Nieuw kantoor

Na maanden van slopen, verbouwen en inrichten is het dan eindelijk zover. Ons architectenbureau heeft zich gevestigd in een nieuw kantoor in de monumentale vestingstad Nieuwpoort.

Interieur kantoor Architektenburo Bikker BV

Voorheen waren we gevestigd in een gerenoveerd kaaspakhuis in Groot-Ammers. Voor dit pand ontstonden plannen bij de eigenaar om het te gaan verbouwen tot woning. Na een lange zoektocht naar een mooi pand met potentie vonden we in Nieuwpoort een voormalige winkelruimte die voldeed aan onze verwachtingen. Enthousiast gingen we, samen met lokale partijen, aan de slag om er een nieuw ’thuis’ van te maken voor ons architectenbureau.

Door alle vaste inrichting uit het gebouw weg te halen, ontstond een casco waarbinnen we de vrijheid hadden om een nieuw, duurzaam kantoor te creƫren. Hierbij hebben we een eigentijdse uitstraling weten neer te zetten met warme houtaccenten.

Begane grond architectenbureau Bikker uit Nieuwpoort

Architetektenburo Bikker Nieuwpoort
Werkruimte Architektenburo Bikker BV

Atelier

Het interieurontwerp van ons kantoor is gebaseerd op contrasten. De wanden van kalkzandsteen met stalen kolommen zijn ruw van structuur; dezen zijn wit gemaakt. De plafonds bevatten stalen balken in het zicht en zijn doorlopend donker gemaakt. De verfijnde grijze gietvloer biedt een tegenhanger aan de ruwere materialen. De elementen die voorzien zijn van houten latten bieden een warm contrast aan de grijze vloer en de donkere plafonds. Het kantoor krijgt hierdoor de ‘looks’ van een atelier en de sfeer van een fijne werkruimte.

Interieur Architektenburo Bikker BV
Interieur kantoor Architektenburo Bikker
Spreektafel en garderobe architect Bikker
De spreektafel en ingebouwde garderobe in de houten lattenwand

Toekomst

De verbouwing van het pand is gericht op de lange termijn. Er zijn duurzame materialen van hoge kwaliteit toegepast om hiermee de houdbaarheid van het interieur te waarborgen. We hopen met elkaar en met u nog lang plezier te mogen hebben van deze nieuwe fijne plek: van harte welkom!

Interieur kantoorruimte architectenbureau Bikker Nieuwpoort

Glazen vloer in ons architectenbureau
Een glazen vloer biedt een doorkijk en daglicht in ons architectenbureau
Team nieuw kantoor Architektenburo Bikker BV
Ons team heet u van harte welkom in ons nieuwe kantoor

Vragen? Bel 0184 - 66 12 38

Bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur