Nieuwbouw drukkerij

Dankzij de groei in het aantal orders zocht drukkerij van der Perk naar een nieuwe locatie voor de drukkerij. In Groot-Ammers werd een kavel gevonden waar we deze nieuwe drukkerij realiseerden.

Zowel de kantoorruimten, de bedrijfshal met de drukkerij en de nevenruimten zijn in het ontwerp opgenomen. Samen met de opdrachtgever is er met succes een onderkomen gebouwd dat past bij deze tijd. Na de nieuwbouw van de drukkerij is er een nieuw, efficiënt en ruim pand ontstaan dat ruimte biedt voor groei.

Straatbeeld nieuwbouw drukkerij
Straatbeeld nieuwbouw drukkerij

‘De klant voelt zich welkom’

Zowel de kantoorruimten, de bedrijfshal met de drukkerij en de nevenruimten, zijn in het midden met elkaar verbonden met een centrale hal. Deze centrale hal is gekoppeld aan grote glasvlakken aan de voorgevel. Ditzelfde glasvlak is op gelijke positie ook in de achtergevel gemaakt zodat je als het ware door het pand heen kunt kijken. De directie van drukkerij van der Perk zegt over het gebouw: ‘Het allerbelangrijkste is dat de klant zich welkom voelt in ons nieuwe pand’.

Trap nieuwbouw drukkerij
Trap nieuwbouw drukkerij
Geveldetails nieuwbouw drukkerij
Geveldetails nieuwbouw drukkerij

Architect van A t/m Z

Als architect hebben we dit project als één geheel uit kunnen voeren. Door onze betrekking als architect én interieurarchitect werd zowel het interieur als het exterieur op elkaar afgestemd. Onze werkzaamheden waren full-service: vanaf de eerste schetsen tot de laatste oplevering mochten we dit project met succes, enthousiasme en veel plezier begeleiden.

Interieur entreehal drukkerij
Interieur entreehal drukkerij

 

Vragen? Bel 0184 - 66 12 38

Bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur