Moderne bungalow

Bij het ontwerpen van deze bungalow was het uitgangspunt om een moderne woning te realiseren met een prettige, warme sfeer. Door een combinatie van mooie, contrasterende materialen en speelse vormen is een passend geheel ontstaan.

De woning zal worden gebouwd in een omgeving met vrij traditionele bebouwing. Het ontwerp diende dus zeer zorgvuldig bedacht te worden, zodat er een mooi contrast zou ontstaan tussen de woning en de omgeving. Op die manier past het, ondanks zijn afwijkende karakter, toch mooi in zijn context.

Moderne bungalow
Straatbeeld van de moderne bungalow

Natuurlijke uitstraling

De woning is opgebouwd uit een lager en een hoger gelegen volume. In het hoger gelegen volume bevindt zich de woonkamer. Deze is aan de achterkant voorzien van een veranda. Tussen het hoge en het lagere volume is een schoorsteen opgenomen, gemaakt van een donkere baksteen, om de twee volumes met elkaar te verbinden. De voordeur van de woning is terugliggend ontworpen waardoor een overdekt gedeelte als carport ontstaat. De voorgevel is voor een groot deel bekleed met verticale, houten gevelbekleding. Dit breekt het grote, witte gevelvlak en geeft de woning een warme, natuurlijke uitstraling. Omdat het gehele woonprogramma zich op de begane grond bevindt, is er sprake van een levensloopbestendige bungalow.

Vooraanzicht moderne bungalow
Vooraanzicht moderne bungalow

Vragen? Bel 0184 - 66 12 38

Bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur