Landelijke woning met rieten kap

Een landelijke woning die opgaat in de omgeving, dat is de wens van die onze opdrachtgevers hadden na de aankoop van dit kavel. En die wens is werkelijkheid geworden.

Eén van de belangrijkste kenmerken van landelijk wonen is ruimte. De landelijke woning is dan ook gelegen op een ruim perceel zodat je zowel binnen als buiten een grote ruimtelijke beleving hebt. Het resultaat is een mooie woning op een prachtig kavel. Naast de ruimtelijke opzet, dragen de roedes in de ramen en het donkere schilderwerk bij aan het landelijke karakter van de woning. De rieten kap maakt het geheel af.

Landelijke woning met rieten dak
Landelijke woning met rieten dak

Optimaal gebruik van leefruimte

De bouwmogelijkheden zijn optimaal benut in het ontwerp. Door beperkingen in het bestemmingsplan lag de uitdaging onder andere in het creëren van zoveel mogelijk leefruimte binnen de gestelde kaders van de te bebouwen kubieke meters. Zo hebben we de garage geïntegreerd in de woning en is de ruimte boven de garage ingericht als leefruimte.

Interieur landelijke woning
Interieur van de landelijke woning

Landelijk interieur

Door de natuurlijke materialen en detaillering past de woning naadloos in zijn omgeving. De stijl van de landelijke woning is ook in het interieur doorgezet, dit is goed te zien in het gebruik van lichte kleuren en een ruimtelijke opzet. De grote raampartijen zorgen voor veel daglicht en trekken je mee naar de mooie, landelijke tuin en omgeving buiten. Zowel binnen als buiten is er met veel samenhang ontworpen en ingedeeld.

Badkamer in landelijke woning

Vragen? Bel 0184 - 66 12 38

Bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur