Bedrijfsgebouwen Hellevoetsluis

Dit project omvat de bouw van twee markante bedrijfsgebouwen op het bedrijventerrein Kickersbloem 3 in Hellevoetsluis. Daar kunnen bedrijven zich vestigen in een moderne en inspirerende omgeving.

Het eerste gebouw is ontworpen in een U-vorm en biedt ruimte aan twee showrooms en kantoren. Deze opzet zorgt voor een dynamische en uitnodigende uitstraling, ideaal voor bedrijven die zowel representatieve showroomruimte als functionele kantoorruimte nodig hebben.

Showrooms en kantoren
Showrooms en kantoren

Het tweede gebouw bestaat uit bedrijfsunits met een verdieping voor bijvoorbeeld kantoorruimtes. Wat deze units bijzonder maakt, is dat de meeste zijn voorzien van een balkon. Dit biedt ondernemers niet alleen functionele werkruimte, maar ook een plek om even tot rust te komen of van het uitzicht te genieten.

Twee markante kantoorgebouwen
Twee markante kantoorgebouwen

Zorgvuldig uitgekozen materialen

Een belangrijk aspect is de keuze voor bakstenen als gevelmateriaal. Vaak worden dit soort gebouwen uit staal en gevelplaten opgetrokken, maar wij hebben bewust gekozen voor dit duurzame materiaal. Het blijft lang mooi en heeft weinig tot geen onderhoud nodig. Dit is ideaal voor eigenaren die het gebouw willen verhuren, aangezien het gebouw zijn aantrekkelijke uitstraling voor langere tijd behoudt zonder veel onderhoudskosten. Het sluit aan bij onze filosofie om kwaliteit te ontwerpen voor de lange termijn.

Onze aanpak om met afwisseling te bouwen, resulteert niet in een massief geheel, maar eerder in zorgvuldig geïntegreerde onderdelen die naadloos op elkaar aansluiten. De materialen zijn zorgvuldig gekozen, waarbij contrasten tussen licht en donker worden benadrukt. Dit zorgt voor een verfijnde en uitgebalanceerde uitstraling. Ondanks de ogenschijnlijk bescheiden omvang van het volume, bieden de bedrijfsruimtes een verrassende ruimtelijkheid en comfort.

Bedrijfsunits en kantoren
Bedrijfsunits en kantoren

Locatie en bereikbaarheid

Het project wordt gerealiseerd op Bedrijvenpark Kickersbloem 3, een goede locatie nabij de rijksweg A15. Deze strategische ligging zorgt voor uitstekende bereikbaarheid richting de Randstad en andere belangrijke rijkswegen. De nabijheid van de Rotterdamse haven, Maasvlakte 2, Botlek en Europoort-Rotterdam maakt deze locatie nog aantrekkelijker voor bedrijven.

Ontwerp tot omgevingsvergunning

Onze opdrachtgever heeft ons gevraagd het project te begeleiden vanaf het eerste ontwerp tot en met het verkrijgen van de omgevingsvergunning. Dit betekent dat we nauw betrokken zijn bij elke stap van het proces, van de eerste schetsen tot de definitieve goedkeuringen. Na het verkrijgen van de vergunning blijven we betrokken bij het project, hoewel de aannemer dan de meeste werkzaamheden zal overnemen.

Kantoren strategisch en mooi gelegen
Kantoren strategisch en mooi gelegen

Hoogwaardige kwaliteit en flexibiliteit

Alle units zijn uitgerust met vloerverwarming en kalkzandstenen scheidingswanden. De buitenwanden zijn uitgevoerd in donker en licht metselwerk, met grote raampartijen voor veel natuurlijk licht. De aluminium kozijnen en beglazing zorgen voor uitstekende isolatie. Het kantorengebouw heeft het energielabel A++++ gekregen. Met deze specificaties zijn de units niet alleen functioneel en duurzaam, maar ook aantrekkelijk en comfortabel voor verschillende soorten bedrijven.

Kantoorunits Hellevoetsluis
Kantoorunits en showrooms in Hellevoetsluis
Kantoren met groene en praktische omgeving
Kantoren met groene en praktische omgeving

Vragen? Bel 0184 - 66 12 38

Bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur