Oplevering verbouwing

De verbouwing van dit rijksmonument is tot tevredenheid van de opdrachtgevers afgerond. Het traject was vanaf het begin intensief, vanwege de voorbereidingen en vergunningen die moesten worden aangevraagd. Er is samengewerkt met diverse betrokken partijen.

Verbouwing interieur rijksmonument

Voor het verbouwen van dit rijksmonument heeft Bikker Architectenbureau veel van de voorbereidende werkzaamheden verzorgd. Er is nauw overleg geweest met de monumentencommissie en de gemeente over de plannen. Ook is een bouwhistoricus geraadpleegd en de bouw is gerealiseerd samen met een interieurbouwer. In dit gehele proces waren wij de verbindende schakel en aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers. Inmiddels is de verbouwing opgeleverd, naar tevredenheid van de bewoners.

Verbouw Rijksmonument werkzaamheden
Verbouw Rijksmonument werkzaamheden
Verbouwing Rijksmonument met veel licht er ruimte
Originele stijl behouden bij verbouwing rijksmonument

Licht en ruimte

Het was de bedoeling veel licht en ruimte te creëren, zonder de historische en monumentale opzet te veranderen. De verbouwing van dit rijksmonumentale pand is gerealiseerd door een aannemer in combinatie met een interieurbouwer. We hebben hierbij samengewerkt met Marieke de Jong.

De oude stal

Achterin de oude, monumentale boerderij, waar vroeger de stal gesitueerd was, is nu een mooie, lichte ruimte gecreëerd. Een deel van het hoge puntdak is gedeeltelijk ingenomen door het bouwen van een verdiepingsvloer met daarbij een soort luchtbrug.

Verbouwing Rijksmonument verdieping en luchtbrug
Verbouwing Rijksmonument verdieping en luchtbrug

Vragen? Bel 0184 - 66 12 38

Bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur