Oplevering moderne villa

Bikker Architectenbureau kreeg de opdracht om een moderne, ruime villa te ontwerpen die een bescheiden uitstraling heeft. Dit was een uitdagende taak, die we hebben gerealiseerd door zorgvuldige selectie van kleuren en materialen. De woning is recent opgeleverd waarmee het project voor ons is afgerond.

Moderne villa vanaf de weg

We hebben het ontwerp opgesplitst in meerdere volumes, elk met een eigen karakter en variërende gevels. Door het afwisselend gebruik van wit stucwerk en donker metselwerk, samen met donkere dakpannen en dakkapellen, behoudt de woning een passende schaal. Hoewel het niet te groot oogt, biedt het in werkelijkheid erg veel ruimte.

Hoge verdieping en trap

Het centrale trappenhuis in deze indrukwekkende woning fungeert als het verbindende element tussen alle ruimtes, zowel op de begane grond als op de bovenverdieping. Door de extra hoogte van de verdiepingen is de trap ook aanzienlijk verhoogd, wat niet alleen ruimtelijkheid, maar ook een gevoel van rust en openheid creëert.

Hoge trap met verbindende functie
Hoge trap met verbindende functie

Bijgebouw in zelfde open stijl

Dezelfde serene en open sfeer wordt ook weerspiegeld in het bijgebouw achter de moderne vrijstaande villa. Deze extra leefruimte is zorgvuldig ontworpen om een harmonieuze verbinding met de omliggende natuur te creëren, terwijl toch een gevoel van warme huiselijkheid behouden blijft.

Bijgebouw in natuurlijke omgeving
Bijgebouw in natuurlijke omgeving
Moderne villa met verschillende materialen
Moderne villa met verschillende materialen

 

Vragen? Bel 0184 - 66 12 38

Bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur