Start verkoop units Hellevoetsluis

Wij hebben met veel plezier gewerkt aan een nieuw project in Hellevoetsluis. Van dit project is inmiddels de verkoop gestart. De panden worden gebouwd op het bedrijventerrein Kickersbloem 3. Het bestaat uit twee bedrijfsgebouwen met bedrijfsunits, showrooms en kantoren.

Kantoorunits Hellevoetsluis

Wat dit project voor ons bijzonder maakt, is de intensieve samenwerking met de ontwikkelaar. In plaats van het volgen van een vooraf bepaald programma, hebben we samen alle keuzes gemaakt, van de grootte van de units tot het type kantoren en bedrijfsruimtes. Normaal gesproken krijgen we een kader waarbinnen we moeten werken, maar deze keer konden we de kaders met elkaar bepalen. Dit gaf ons de vrijheid om echt mee te denken en samen iets unieks te creëren.

Duurzaamheid en kwaliteit

Een ander aspect waar we trots op zijn, is de keuze voor bakstenen als gevelmateriaal. Vaak worden dit soort gebouwen uit staal en gevelplaten opgetrokken, maar wij hebben bewust gekozen voor baksteen. Dit duurzame materiaal blijft lang mooi en heeft weinig tot geen onderhoud nodig. Dit is ideaal voor eigenaren die het gebouw willen verhuren, aangezien het gebouw zijn aantrekkelijke uitstraling behoudt zonder veel onderhoudskosten.

Twee markante kantoorgebouwen
Twee markante bedrijfsgebouwen

Energie-efficiëntie en duurzaamheid

Het gebouw met kantoren heeft een uitzonderlijk energielabel A++++. Het tweede gebouw, ontworpen in een U-vorm, is speciaal bedoeld voor twee showrooms en zelfstandige kantoren en biedt een functionele en esthetische ruimte voor bedrijven.

Showrooms en kantoren
Showrooms en kantoren

Kwaliteit voor de lange termijn

Bij dit project hebben we vooral naar de lange termijn gekeken. We hebben iets ontworpen dat niet alleen nu aantrekkelijk is, maar dat ook over vele jaren nog steeds als nieuw zal aanvoelen. Dit is precies wat we nastreven in al onze projecten: duurzame kwaliteit die blijft.

Kantoorunits Hellevoetsluis
Kantoorunits met showrooms in Hellevoetsluis

We kijken ernaar uit om dit project tot afronding te zien komen en zijn trots op het resultaat van deze unieke samenwerking.

Vragen? Bel 0184 - 66 12 38

Bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur