Eerste paal nieuwbouw Elmon

De eerste paal is geslagen en de nieuwbouw is gestart. Elmon B.V. in Groot-Ammers krijgt een nieuw kantoorpand. Vanaf het allereerste begin van dit project zijn we als Architectenbureau Bikker betrokken geweest.

Gezin betrokken bij eerste paal

De initiatiefnemers benaderden ons in een vroeg stadium met hun idee├źn en al snel werd duidelijk wat hun wensen waren. Met de papieren in de hand stelden ze ons de vraag: “Dit is onze kavel, hier willen we ons bedrijf vestigen. Wat kunnen jullie hierin betekenen?” Hun actieve betrokkenheid en heldere visie vormden de basis voor de verdere samenwerking. Foto: Het Kontakt Alblasserwaard

Betrokken bij het gehele bouwtraject

Elmon B.V. laat een nieuw pand bouwen in Groot-Ammers, waar het als bedrijf al gevestigd is. Vanaf het begin werd Bikker betrokken bij dit project. Ons team heeft zich toegelegd op grondig vooronderzoek, het maken van een mooi ontwerp, het aanvragen van vergunningen en het maken van gedetailleerde tekeningen, wat uiteindelijk resulteerde in het starten van de bouwwerkzaamheden.

Bikker BV Impressie Elmon kantoor
Bikker BV Impressie Elmon kantoor

Samenwerking met de aannemer

De opdrachtgever heeft zelfstandig een aannemer geselecteerd voor dit project. Als architect hebben we ze hierin begeleid en gezorgd voor alle benodigdheden om hierin de nodige keuzes te maken. Het moment van het slaan van de eerste paal is dan ook terecht een mijlpaal te noemen. We hebben nauw samengewerkt met deze aannemer en de opdrachtgever om dit belangrijke moment te bereiken.

Spandoek nieuwbouw op locatie
Spandoek nieuwbouw op locatie

Eerste paal

Het slaan van de eerste paal markeert niet alleen het begin van de daadwerkelijke bouwwerkzaamheden, maar symboliseert ook de samenwerking en de gezamenlijke inspanningen van alle betrokken partijen. Door continu nauw samen te werken met de opdrachtgever en de geselecteerde aannemer, werd deze mijlpaal een moment van verbondenheid over de gedeelde visie en doelstellingen.

Mijlpaal eerste paal Elmon
Mijlpaal eerste paal Elmon

 

 

Vragen? Bel 0184 - 66 12 38

Bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur