Start verkoop project ‘Voorsluis’

In Groot-Ammers is door projectontwikkelaar Compagnon de verkoop gestart van het appartementencomplex 'Voorsluis'. Het betreft zes appartementen en één penthouse, gelegen op de overgang tussen de twee straten Sluis en Voorstraat.

appartementengebouw groot ammers voorzijde architect bikker

Als architect verzorgden wij het ontwerp van het gebouw. De woningen zijn qua ontwerp afgestemd op de omgeving. De balkons bieden een uniek zicht op de omgeving richting de rivier de Lek, enkele molens in de polder en het oude dijklint van Groot-Ammers. Het eindresultaat van het ontwerp is een markant gebouw op een mooie, goed bereikbare locatie in het dorp.

appartementengebouw groot ammers achtergevel architect bikker
Achtergevel van het appartementengebouw ‘Voorsluis’ in Groot-Ammers

Tuinen

De omliggende buitenruimte is toebedeeld aan verschillende appartementen uit het complex. Zo hebben twee appartementen een tuinkamer en hebben de appartementen aan de voorzijde van het pand een stukje tuin met een terras. Op het terrein achter het appartementencomplex bevindt zich een gezamenlijk gebied waar nog flexibiliteit is in het bouwen van carports en/of garages.

vogelvlucht appartementen voorstraat sluis groot ammers architect bikker
Vogelvlucht van het appartementengebouw in de omgeving
interieur appartementen architect bikker
Het ontwerp van het interieur van één van de appartementen

Vergunningen

Als architect kregen we de opdracht om naast het ontwerp van het gebouw ook aan het vergunningentraject invulling te geven. In dit geval was er naast de gemeente ook toestemming nodig voor het bouwplan bij het Waterschap Rivierenland, omdat het gebouw gelegen is aan een dijk. Inmiddels zijn alle toestemmingen en vergunningen onherroepelijk en kan de bouw, na de verkoop van de woningen, van start gaan.

appartementengebouw groot ammers voorzijde architect bikker
Aanzicht van het appartementengebouw aan de voorzijde van het pand

Vragen? Bel 0184 - 66 12 38

Bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur