Oplevering ‘Meelfabriek’ Ameide

In Ameide is de bouw van elf bijzondere woningen opgeleverd. Het betreft zes herenhuizen en vijf rijwoningen. De woningen kennen een hoog detail- en afwerkingsniveau. Ook zijn ze bijzonder duurzaam ontworpen en gebouwd.

meelfabriek ameide oplevering straatbeeld

De bouw van de woningen is verzorgd door het lokale aannemersbedrijf P. van Leeuwen. Op de locatie van de woningen stond vroeger een bedrijfscomplex met een meelfabriek. Omdat de locatie gelegen is in het historische centrum van Ameide hebben de woningen een klassiek karakter. Hierdoor gaan ze op in hun omgeving en sluiten ze mooi aan op de historische, monumentale panden die Ameide rijk is.

meelfabriek ameide oplevering straatbeeld details
Eindresultaat van het project ‘Meelfabriek’ in Ameide met o.a. zes herenhuizen

Bouwteam

De projectontwikkelaar was ‘De Waard Ontwikkeling’ uit Langerak. In nauwe samenwerking met de ontwikkelaar en de aannemer hebben we het ontwikkeltraject doorlopen. Doordat wij in een vroeg stadium van het project betrokken werden als architect konden we de woningen optimaal afstemmen op het gewenste bouwsysteem, de doelstellingen van de ontwikkelaar en de beoogde doelgroep van de makelaar. Door uitsluitend te werken met lokale partijen creĆ«erde het project lokale werkgelegenheid en werd er een minimum aan CO2 uitgestoten bij de aan- en afvoer van bouwmaterialen en personeel.

Meelfabriek ameide oplevering straatbeeld
Meelfabriek ameide oplevering straatbeeld
meelfabriek ameide oplevering straatbeeld rijwoningen
Vijf rijwoningen aan de achterzijde van het perceel

Vragen? Bel 0184 - 66 12 38

Bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur