Nieuwbouw drukkerij de Groot

Drukkerij de Groot uit Goudriaan heeft een nieuwe productiehal in gebruik genomen. Hiermee kan de drukkerij beter en efficiënter werken alsmede inventaris en materiaal beter opslaan. Het ontwerp en de uitwerking van de loods is volledig verzorgd door Bikker architectenbureau.

nieuwbouw de groot drukkerij

Het ontwerp van de loods is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch verantwoord. Het past goed bij de omgeving en voldoet aan de hoge kwaliteitseisen van de Groot drukkerij. Het gebouw maakt onderdeel uit van een masterplan voor het hele terrein van de drukkerij. Dit masterplan hebben we mede-opgesteld in nauwe samenwerking met de drukkerij.

nieuwbouw de groot drukkerij bikker 2
De nieuwe productiehal van de Groot drukkerij

Familiebedrijf

De Groot drukkerij is een familiebedrijf en is al jaren een gewaardeerde klant van ons bureau. We zijn als architect continu betrokken geweest bij de groei van dit mooie, Alblasserwaardse bedrijf. Op die manier kunnen we integraal de kwaliteit van alle gebouwen, binnen en buiten, waarborgen en in stand houden. We kijken uit naar de toekomstige vraagstukken van dit mooie bedrijf.

nieuwbouw de groot drukkerij
Directeur – eigenaar Anton de Groot bij één van de bouwprojecten

Vragen? Bel 0184 - 66 12 38

Bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur