Oplevering van Montapacking

In 2018 woedde er een brand in de hoofdvestiging van Montapacking. Al snel ontstond het voornemen om een nieuwe vestiging terug te bouwen op dezelfde locatie. Recent is de bouw van het nieuwe kantoor met aangebouwd distributiecentrum afgerond.

Interieur montapacking molenaarsgraaf

Als architect zijn we vanaf het eerste moment na de brand bij de plannen betrokken geweest. Het plan was om nieuw te bouwen op deze locatie. We wilden de bouwmogelijkheden optimaliseren voor Montapacking. Daarom wilden we de locatie niet overvragen. Het gebouw vormt de overgang van het polderlandschap naar het bebouwde gebied. Daarom was een creatief ontwerp nodig. Ook de toepassing van natuurlijke materialen was van belang. Hierdoor kon een gebouw van deze omvang gerealiseerd worden. Het eindresultaat is zichtbaar na de oplevering van Montapacking in Molenaarsgraaf.

Montapacking Molenaarsgraaf
Montapacking Molenaarsgraaf
Montapacking Molenaarsgraaf interieur
Interieur Montapacking Molenaarsgraaf – foto via: De Arend projectinrichting

Hout en groen zichtbaar na oplevering van Montapacking

De nieuwbouw is in samenhang met het omliggende polderlandschap vormgegeven. In het ontwerp van het kantoor is veel hout toegepast. In de omliggende buitenruimtes is ook veel groen aangebracht. Aannemer P. van Leeuwen heeft de bouw gerealiseerd. Dit werd samen met voornamelijk lokale onderaannemers uitgevoerd. Het team van Montapacking kijkt terug op een voorspoedig ontwerp- en bouwtraject. Hierdoor maakt het team inmiddels met veel plezier gebruik van de nieuwe hoofdvestiging. Meer over het project vindt u op de projectpagina.

Kantoor montapacking Molenaarsgraaf
Houten gevelbekleding van het hoofdkantoor van Montapacking
Interieur montapacking Molenaarsgraaf
Entreehal Montapacking Molenaarsgraaf – foto via: De Arend projectinrichting
Montapacking houten gevelbekleding
Detail houten gevelbekleding Montapacking

Vragen? Bel 0184 - 66 12 38

Bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur