Opening kantoor WEA

Accountantskantoor WEA in Groot-Ammers heeft haar nieuwe kantoorpand in gebruik genomen. Ons architectenbureau verzorgde het interieurontwerp van dit kantoorpand. In het interieur krijgen medewerkers de gelegenheid om fijn te werken en ook klanten zich welkom heten.

team wea

De vraag die aan ons gesteld werd, was om in de nieuwbouw van het kantoorpand een compleet interieur te ontwerpen. Hierbij stonden enkele elementen vast maar was er ook nog veel vrijheid om tot een goed interieurontwerp te komen. Een van de meest opvallende kenmerken van het interieurontwerp is de open en ruime indeling van de werkruimtes. We hebben hierin gewerkt met een centrale gang met veel licht en ruimte. Deze gang ontsluit alle werk- en vergaderruimtes. We hebben in het ontwerp veel gewerkt met glazen wanden en slimme oplossingen voor kast- en bergruimtes. Hierdoor is er een mooie balans ontstaan tussen enerzijds een gevoel van transparantie, licht en ruimte en anderzijds het afgesloten gevoel van een eigen ruimte met voldoende concentratie voor het werk.

Resultaat van het kantoor van WEA na oplevering - foto via Jaleco
Resultaat van het kantoor van WEA na oplevering

Houtaccenten

Alle kleuren en materialen zijn zorgvuldig gekozen. Hiermee wordt een rustige, ontspannen maar ook professionele sfeer gecreëerd. We hebben hierin samengewerkt met styliste en ontwerper Anne Visser van het bureau Key to Styling. Zachte en harde materialen wisselen elkaar af, donkere en lichte kleuren ook. Er is veel gewerkt met houtaccenten en natuurlijke kleuren en materialen. Hiermee wordt een mooie aansluiting gevonden op de vele klanten die WEA heeft in de agrarische sector alsmede het open polderlandschap waar de medewerkers op het kantoor op uit kijken.

Centrale hal van het kantoor van WEA met houtaccenten en wanden met mos bekleding - foto via Jaleco
Centrale hal van het kantoor van WEA met houtaccenten en wanden met mos bekleding
Centrale hal met boven het daklicht en links de open verbinding met de begane grond - foto via Jaleco
Centrale hal met boven het daklicht en links de open verbinding met de begane grond

WEA

Accountantskantoor WEA is erg tevreden met het nieuwe kantoorpand. Aan het begin van het ontwerpproces hebben we de accountants gevraagd welke uitstraling gewenst was in het nieuwe kantoorpand. Wat ze ons destijds meegaven komt mooi overeen met hetgeen ze na de opening vertellen over hun nieuwe kantoor: “We zijn een lokaal accountantskantoor en nemen dat mee in onze uitstraling. We proberen dicht bij de mensen te staan en een fijne werkomgeving te creëren. Want een prettige werkomgeving draagt bij aan het werkgeluk en daar hebben onze klanten profijt van. Onze klanten moeten zich bij ons thuis voelen. Cijfers worden vaak gelijkgesteld met een koud en zakelijk karakter, maar wij vinden juist de aandacht voor de mens belangrijk.”

De vide ter plaatse van de entreehal
De vide ter plaatse van de entreehal
Het team van de WEA-vestiging in Groot-Ammers
Het team van de WEA-vestiging in Groot-Ammers

Vragen? Bel 0184 - 66 12 38

Bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur