Gezondheidscentrum Noordeloos

In Noordeloos is de eerste paal geschroefd van het nieuw te bouwen gezondheidscentrum. Op de eerste verdieping van het gezondheidscentrum zullen drie appartementen gerealiseerd worden. De gebruikers en bewoners van het nieuwe pand zijn betrokken geweest bij het hele proces.

eerste paal cpo noordeloos gezondheidscentrum

Op de begane grond zal de huisartsenpraktijk van huisarts Kruithof gevestigd worden. Daarnaast wordt er een fysiotherapeut en een verloskundige praktijk gerealiseerd op de onderste bouwlaag.

De woningen op de verdieping zijn energieneutraal en levensloopbestendig. Het initiatief voor het project is genomen door huisarts Kruithof. Om haar heen heeft zich een groep gevormd die met elkaar het bouwproject ontwikkeld heeft. Als architect en projectbegeleider hebben wij de groep begeleid in het gehele traject. Vanaf het eerste initiatief t/m de keuze van de aannemer stonden we de groep bij met advies, tekenwerk en begeleiding van het proces. Deze manier van ontwerpen en ontwikkelen wordt ook wel ‘collectief particulier opdrachtgeverschap’ genoemd (CPO).

cpo noordeloos gezondheidscentrum bouw
Bouwlocatie voor de bouw van het gezondheidscentrum in Noordeloos
voorgevel
Het ontwerp van de voorgevel van het gebouw

Het gebouw wordt gerealiseerd door een lokale aannemer (Bouwbedrijf Kon). Aan dit project hebben veel lokale partijen meegewerkt. Ook zijn alle bewoners van de appartementen inwoners van Noordeloos. Het project zorgt dus voor een mooie doorstroming op de lokale woningmarkt.

eerste paal cpo noordeloos gezondheidscentrum
Leden van de groep vieren samen met de aannemer en de wethouder de eerste paal

Vragen? Bel 0184 - 66 12 38

Bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur