Vrijstaande woning

Deze vrijstaande, stijlvolle woning heeft uitzicht op de polder. In het ontwerp is hier vanzelfsprekend rekening mee gehouden. Binnen ontstaat veel ruimte door ruim daglicht en de vide boven de woonkamer.

Wij vinden het als architectenbureau altijd erg belangrijk dat een woning in de omgeving past. Bij dit project hebben we gebruik gemaakt van landelijke stijlinvloeden in het ontwerp. Dit is allereerst te herkennen aan de ruime opzet van de kavel en de woning. De roedes in de ramen dragen hier ook aan bij. Kenmerkend voor deze vrijstaande woning zijn de puntdakjes. Deze zijn bij alle dakkapellen toegepast en ook terug te vinden bij de timpaan boven de entree. De woning is voorzien van een garage waarboven een extra slaapkamer is gesitueerd.

Vrijstaande woning Streefkerk
Vrijstaande woning Streefkerk

Vrijstaande woning in de polder

Deze vrijstaande woning staat op een droomlocatie. De kavel biedt een weids uitzicht op het polderlandschap. In het ontwerp van het vrijstaande woonhuis is hier uiteraard rekening mee gehouden. De achterzijde van de woning is voorzien van veel glas zodat er ook van binnenuit zoveel mogelijk genoten van worden van de prachtige locatie. Daarbij komt veel daglicht naar binnen. Dit geeft de vrijstaande woning ook van binnen het gevoel van vrijheid.

Interieur vrijstaande woning
Interieur vrijstaande woning

Licht en ruimte

Ook het interieur ademt ruimte en vrijheid. Door te werken met ronde lijnen, veel daglicht en open ruimtes, bijvoorbeeld door middel van de vide boven de woonkamer, ontstaat een royale en prettige ruimtebeleving. Het geeft de woning bovendien een uniek karakter. Het strakke, witte stucwerk versterkt het gebruik van de bijzondere lijnen nog eens extra. De dakkapellen hebben een puntdak gekregen en dit is ook in het interieur doorgetrokken. Dit zorgt voor een speels effect in het interieur.

Vragen? Bel 0184 - 66 12 38

Bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur