Landelijk wonen in Groot-Ammers

In Groot-Ammers is het project 'Liesvelds Revier' gestart. Bij dit project worden ruime kavels aangeboden vanaf circa 400 tot 850 m2.

Schets moderne landelijke woning kavels Groot-Ammers

Het is mogelijk op de kavels zelf een woning naar wens te laten realiseren. Door de landelijke ligging van de kavels bieden ze mooi zicht op het omliggende landschap. Er is een grote mate van vrijheid mogelijk. De kaders van de gemeente zijn ruim.

Groot-Ammers is een dorp met mooie polderlandschappen en boezems. Omdat het plangebied dichtbij het historische slot Liesveld is gelegen, heeft het project de naam ‘Liesvelds Revier’ gekregen. Een revier is een gebied waarop vroeger gejaagd werd. Vroeger behoorde het plangebied tot het landgoed van het slot.

Liesvelds Revier Groot-Ammers
Overzicht van kavels binnen het project ‘Liesvelds Revier’ in Groot-Ammers

Voorbeeldwoningen

Voor dit project hebben wij de nodige werkzaamheden uitgevoerd ter voorbereiding van de start van de verkoop van de kavels. We ontwierpen enkele voorbeeldwoningen ter illustratie. Ook tekenden we een kavelpaspoort waarop kopers exact kunnen zien waar gebouwd kan worden en welke maatvoering er maximaal aangehouden kan worden. De informatie is verwerkt op de speciale projectwebsite van het project. Door onze betrekking is de drempel verlaagd om in contact te komen met ons architectenbureau om samen met ons een droomwoning voor elk kavel te ontwerpen.

Ontwerp jaren 30 woning architect bikker landelijke kavels
Ontwerp jaren 30 woning voor het project van Liesvelds Revier
Schets moderne landelijke woning kavels Groot-Ammers
Schetsontwerp moderne woning met natuurlijk materialen, passend in een landelijke omgeving

Vragen? Bel 0184 - 66 12 38

Bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur