Nieuws

 1. Adeleck opgeleverd

  In Groot-Ammers is het project ‘Adeleck’ opgeleverd. In dit appartementencomplex met appartementen en penthouses wordt wonen met zorg en horeca gecombineerd.

 2. Bouwen schuurwoningen gestart

  In Vlist is gestart met de bouw van twee schuurwoningen. De woningen zijn onderdeel van de herontwikkeling van een voormalig bedrijfsterrein. Deze schuurwoningen worden gebouwd in opdracht van familieleden. Daardoor kan er nu en in de toekomst naar elkaar omgekeken worden.

 3. Nieuw kantoor

  Na maanden van slopen, verbouwen en inrichten is het dan eindelijk zover. Ons architectenbureau heeft zich gevestigd in een nieuw kantoor in de monumentale vestingstad Nieuwpoort.

 4. 1e paal Montapacking Molenaarsgraaf

  Ruim een jaar geleden woedde er een brand in de hoofdvestiging van het bedrijf Montapacking in Molenaarsgraaf. Met het slaan van de eerste paal is de bouw begonnen van een nieuw distributiecentrum en hoofdkantoor.

 5. Verbouwing monument Gouda

  Philip en Kirsten uit Gouda kochten een oude, monumentale boerderij aan de Goudseweg in Gouda. Ze schakelden ons architectenbureau in om het te verbouwen tot hun droomhuis.

 6. Bouwkavels Vlist

  Ons bureau is gevraagd om een visie te creƫren voor het voormalige bedrijventerrein van de organisatie Kruiswijk in Vlist. Na de verhuizing van het bedrijf kwam het terrein vrij en is er een plan gemaakt voor woningbouw. De verkoop van de kavels is inmiddels gestart.