Start bouw woning Kaatsheuvel

In Kaatsheuvel is de bouw gestart van deze landelijke woning. De woning wordt gebouwd in de nieuwe wijk 'Westwaard'. In de 1e fase van de wijk worden er 220 woningen gebouwd in een landelijke, dorpse sfeer. Ook de door ons ontworpen woning heeft een landelijke uitstraling.

Mede door de luiken, roedeverdeling en klassieke vorm van de woning past het ontwerp goed in de landelijke omgeving. Op de website van Westwaard is een artikel geschreven over deze woning.

Voorgevel ontwerp landelijke woning Kaatsheuvel
Voorgevel ontwerp landelijke woning Kaatsheuvel

De woning heeft een duurzaam karakter. Zo zijn er aan de buitenzijde natuurlijke materialen toegepast die mooi verouderen. Samen met een tijdloos ontwerp zorgt dit voor een mooie uitstraling op de lange termijn. Qua installaties wordt er gewerkt met een warmtepomp die gebruik maakt van warmte en koude uit de bodem. Dit systeem is aangevuld met 22 zonnepanelen die in het dak weggewerkt worden. De ventilatie wordt aangestuurd op basis van de hoeveelheid CO2 die in de ruimtes aanwezig is. De woning wordt gebouwd door OBM V&O uit Oosterhout. De aannemer is voornemens om de woning voorafgaand aan de bouwvak in 2019 op te leveren.

Plaatsen van de kelder tijdens de bouw
Plaatsen van de kelder tijdens de bouw

Vragen? Bel 0184 - 66 12 38

Bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur