Nieuwbouw Adeleck gestart

In Groot-Ammers is de nieuwbouw van Adeleck gestart. In dit appartementencomplex met appartementen en penthouses wordt wonen met zorg en horeca gecombineerd.

Adeleck Schoonhovenseveer Groot-Ammers

Het oorspronkelijke plan op deze locatie was het verbouwen van het voormalige kantorencomplex van de organisatie ‘Nebest’ tot zorgappartementen en een woning. Terwijl de verbouwing vergevorderd was ontstond er een brand waarbij het gehele pand onbruikbaar werd.

Brand Schoonhovenseveer Groot-Ammers
Brand Schoonhovenseveer Groot-Ammers

Herbouw

Al snel werd door de eigenaar besloten dat het complex herbouwd zou gaan worden. Als architect maakten we het ontwerp en voorzagen we de opdrachtgever van de benodigde vergunningen en toestemmingen bij Gemeente Molenlanden, Waterschap Rivierenland en Rijkswaterstaat.

Adeleck Schoonhovenseveer Groot-Ammers
Adeleck Schoonhovenseveer Groot-Ammers
Uitvoering van de bouwwerkzaamheden
Uitvoering van de bouwwerkzaamheden

Uitzicht

De appartementen en penthouses hebben een uniek uitzicht over de rivier de Lek en de stad Schoonhoven. Het geheel wordt voorzien van een duurzame energievoorziening. Er wordt ook extra veel aandacht besteed aan de geluidswering in de gevels om het verkeersgeluid te dempen. Hiermee ontstaat voor de bewoners een comfortabele, mooie plek om palliatieve, terminale of gelijksoortige zorg te ontvangen. Meer informatie over het project vindt u op de projectwebsite van Adeleck.

Vragen? Bel 0184 - 66 12 38

Bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur