Traject met de architect

Wilt u een woning, bedrijfspand of ander soort gebouw realiseren of verbouwen? Als architect bieden wij u creativiteit, kennis en ervaring om uw plannen concreet te maken. Wij zien door de bomen uw bos en ontzorgen u hierbij van A t/m Z.

1. Vrijblijvend advies

Wanneer u een idee of wens heeft begint u ook na te denken over de haalbaarheid. Wij kunnen u hierin helpen tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. Hierbij kijken we met een frisse en creatieve blik naar de mogelijkheden met een pand, kavel of een bepaald budget.

2. Schetsen

Samen met u bespreken we uw eisen, wensen en mogelijkheden. Dit vooronderzoek is de basis van ons schetsplan. In het schetsplan verbeelden we uw wensen en mogelijkheden in één mooi geheel van gevels, plattegronden en het buitenterrein.

schets-schuurwoning
3D schets van een nieuw te bouwen schuurwoning

3. Vergunningen

Tijdens deze fase werken we de plannen technisch uit. Hierbij begeleiden we u in keuzes voor bijvoorbeeld materialen, kleuren en duurzaamheid. We leggen de vorderingen regelmatig aan u voor en verzorgen voor u het volledige vergunningstraject.

4. Prijs- en contractvorming

In deze fase omschrijven en tekenen we uw wensen en keuzes tot in detail. Ook juridische zaken zoals de planning, garanties en de betalingstermijnen komen aan bod. Hiermee kunnen we uw plan bij meerdere (vrij te kiezen) aannemers aanbesteden. Wilt u graag bij voorbaat met één specifieke aannemer samenwerken? In dat geval kan een bestek u een waardevol handvat bieden in deze samenwerking.

5. Bouwbegeleiding

Tijdens de uitvoering kunnen we de bouw voor u begeleiden en controleren. Onze betrekking hierin is flexibel in te richten. Dit wordt met u bepaald naar aanleiding van de omvang en complexiteit van het project. Wanneer het project volgens afspraak en volgens uw wensen uitgevoerd is vindt de oplevering plaats. U kunt nu genieten van uw nieuwe of verbouwde ’thuis’.

bouwbegeleiding-architect
Zorgvuldige bouwbegeleiding door onze architect

Bent u benieuwd naar het juiste traject voor uw situatie? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende suggestie.

Vragen? Bel 0184 - 66 12 38

Bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur